Termék-, reklámfotó Kávézóknak, Webshopoknak, termékforgalmazóknak

A téma, amihez bármennyi szakirodalmat elolvashatsz, mégis úgy érzed még több ismeretet kell szerezned. Tanulható, vagy a leginkább egyéni kreativitást igénylő terület ez? Az biztos, hogy itt egy túlvillantott vaku, és túl sötéten hagyott rész végzetes hibát jelenthet a termék bemutatása tekintetében. Az emberek érzelmek alapján döntenek, így a vásárlói élmény minél magasabb szintű megteremtése mindennél fontosabb. A jó termékfotó ennek az alapját adja meg.

A jó termékfotó megragadja a figyelmet, az érdeklődőt vásárlóvá teszi.

Éppen ezért - ha vállalkozásod bármely termékkategória forgalmazásával foglalkozik - azt javasoljuk, ne gondolkodj sokáig a termékfotózáson, hiszen a befektetett összeg többszöröse megtérül rövid időn belül, s nagyszámú minőségi vevőt generál. Kiknek, milyen típusú vállalkozásoknak ajánljuk a termékfotózást? Legyen szó bármilyen vállalkozásról, legyen az webshop, étterem, ruházati bolt, ékszerbolt, vagy akár kávézó vagy cukrászda. A skála egészen gazdag.

De mit is hoz a jó termékfotó?

  • Az érdeklődőt vásárlóvá teszi
  • Hitelessé teszi cégét
  • Megkülönbözteti a versenytársaktól
  • Hozzátesz az arculathoz: az amatőr cég amatőr fotókat használ, a profi cég profi fotókat. Kérdés még Önben, hogy kitől fognak vásárolni?

Termék- és reklámfotózás árak

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk. (Helyszín, termék, stb. függvénye)


Kérlek, amennyiben számlát kérsz a fotózásról, azt előre jelezd felém! A fotózás helyszínén nem mindig van lehetőségem a számlát kiállítani. Köszönöm!

 

További fotós témák: portfólió fotózásesküvőfotózás, rendezvényfotózás

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


Hasznos jogi gyűjtemény a fotózásról

Egy Facebook csoportban lettem figyelmes egy igen jó bejegyzésre, amely a fotós/modell és úgy egészében a fotózásra vonatkozó jogi álláspontokat tartalmazza. A csoport tagja Kieger Tamás gyűjtötte össze igencsak részletesen a következőket:

"A fotósok közül sokan nincsenek tisztában a képeik jogi helyzetével, ezért írtam egy kis útmutatót. Aki ennél pontosabban kíváncsi rá, keresse fel jogászát vagy tudok ajánlani tanácsadót, de maga is utánakereshet..."

tovább...
2019.05.07

5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

közösség...

kövess Facebookon...