Rólam mondták...

Nagyon szerencsés vagyok, mert eddig csak kedves és jólelkű párokkal és türelmes, gyönyörű modellekkel volt szerencsém együtt dolgozni. Ügyesen, és szó nélkül tűrték modellként a néha igen kitekert pózokat, esküvőfotózásokon a napsütést, a fárasztó utakat, a néha igen lehetetlen helyekre történő felmászásokat. De a végeredmény érdekében mindent bele kell adnunk. Az alábbi idézetek pedig azt bizonyítják, hogy minden esetben sikerrel jártunk. :-) Köszönöm a kedves szavakat!

Rólam mondták...

Zsirinek köszönhetően a fotózás minden pillanatát élveztem. Tehetséges fotós, nagy kreativitással megáldva. Kedves és szórakoztató személyisége hozzá tett, hogy a fotózás önfeledten telt. A kreativitásának köszönhetően csodálatos képek születtek. Vissza kaptam az elképzeléseimet - ami nekem sokat jelent. Bármikor megismételném! :-) Örök élmény marad!

Berta Kriszti

Zsiriben megtalálod azt a fotóst, akit nem egyszer fogsz megkérni arra, hogy fotót készítsen rólatok. Pontos, megbízható, türelmes, voltak ötleteink, ő a legjobbat hozta ki mindenből, az ő remek dolgaival, Ötleteivel tuningolva és csodálatos egyedi képek születtek. :-) Nem spórolva sem időt sem energiát. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek aki szeretné megörökíteni élete legszebb, legboldogabb napjait!! Köszönünk mindent Zsiri!!!! :*

Martinov Tamara és Tóth János

Örülünk hogy Te fotóztad a mi nagy napunkat! Egy lendületes, fiatal, profi fotós vagy, aki nem ragaszkodik a merev, beállított és előre megtervezett képekhez. A fotók minőségével, mennyiségével és persze árával is teljesen megvoltunk elégedve. A lagziban is minden fontos pillanatot megörökítettél, pedig szerintem ez nem volt túl egyszerű... :-)

Kulcsárné Szabó Klára és Kulcsár Tamás

Zsirit nagyon szimpatikus és tehetséges fotósnak tartom! Mint fotós maximálisan a modellt helyezi középpontba. Kreatív, kedves és türelmes. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, melynek eredményeként csodálatos képek születtek! Örülök, hogy együtt dolgozhattunk és remélem lesz még benne részünk! ;-) Mindenkinek csak ajánlani tudom szívből a vele való együttműködést!

Domonkos Niki

Zsiri türelmes és kreatív fotós, aki figyel a fotóalanyaira, és azok kéréseire. Megbízható és kedvezőek az árai is. Az esküvői fotózás kellemes emlék: csodás képek készültek, amelyeken sok érzelem és vidámság tükröződik. :)

Bokorné Farkas Andrea és Bokor Balázs

Zsiri egy nagyon jólelkű, vidám, tehetséges fotós. Tökéletes képek készültek minden alkalommal, mikor fotózott. Türelmes - ami a nők esetében különösen fontos -, mindig megtalálja a legjobb helyet/pózt, ami a modellnek előnyös. Saját ötleteit is megosztja a modellel, szívügye a fotózás. Mindenkivel megtalálja a közös hangot, még ha visszahúzódó is az illető.

Parragi Reni

Ajánlom minden házasulandó személyek Gábort, nemcsak mert jól dolgozik de olcsón és mindezek mellett egy nagyon kedves és korrekt úriember! :) Mi nagyon elégedettek voltunk!

Tóthné Horváth Natális és Tóth József Csaba

Mivel volt szerencsénk együtt dolgozni veled - az esküvőnk fotózása alkalmával - mi úgy gondoljuk, hogy a képek magukért beszélnek... :-) Köszönjük!

Zsófi és Gábor

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


Hasznos jogi gyűjtemény a fotózásról

Egy Facebook csoportban lettem figyelmes egy igen jó bejegyzésre, amely a fotós/modell és úgy egészében a fotózásra vonatkozó jogi álláspontokat tartalmazza. A csoport tagja Kieger Tamás gyűjtötte össze igencsak részletesen a következőket:

"A fotósok közül sokan nincsenek tisztában a képeik jogi helyzetével, ezért írtam egy kis útmutatót. Aki ennél pontosabban kíváncsi rá, keresse fel jogászát vagy tudok ajánlani tanácsadót, de maga is utánakereshet..."

tovább...
2019.05.07

5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

közösség...

kövess Facebookon...