Kapcsolat

Amennyiben üzenni szeretnél nekem, vagy bármi kérdésed/kérésed lenne, bátran írj nekem egy üzenetet az alábbi űrlap segítésével. További elérhetőségeimet lejjebb találod.


Neved*
Email címed*
Tárgy*
Üzenet*
Hozzájárulás*

Ha ezt a mezőt bepipálod, akkor az azt jelenti, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott adataidat eltároljam. hogy a későbbiekben felvehessem Veled a kapcsolatot! Továbbá ELFOGADOD az oldal Szabályzatát, adatkezelési tájékoztatót!

 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Kérlek írd be a képen látható karaktereket!

Impresszum

Cégnév: For Signo Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.
Adószám: 23996915-1-20
Számlaszám: 75500258-10820380
Cégjegyzékszám: 20-09-072864

 


További elérhetőségeim


Többen is kérdeztétek, hogy telefonszámot miért nem találtok az elérhetőségeim között. A válasz nagyon egyszerű: napközben általában nagyon elfoglalt vagyok, így csak igen ritkán tudom felvenni a telefont, a visszahívás pedig macerás és sok időt venne igénybe. Ezért elsősorban az írásos kapcsolatfelvételt preferálom. Természetesen alapvető igényeidet felmérve, alap információk birtokában a részletek egyeztetése végett már fogunk számot cserélni. :-)

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


Hasznos jogi gyűjtemény a fotózásról

Egy Facebook csoportban lettem figyelmes egy igen jó bejegyzésre, amely a fotós/modell és úgy egészében a fotózásra vonatkozó jogi álláspontokat tartalmazza. A csoport tagja Kieger Tamás gyűjtötte össze igencsak részletesen a következőket:

"A fotósok közül sokan nincsenek tisztában a képeik jogi helyzetével, ezért írtam egy kis útmutatót. Aki ennél pontosabban kíváncsi rá, keresse fel jogászát vagy tudok ajánlani tanácsadót, de maga is utánakereshet..."

tovább...
2019.05.07

5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

közösség...

kövess Facebookon...