Hírek információk, érdekességek...


Hasznos jogi gyűjtemény a fotózásról

Egy Facebook csoportban lettem figyelmes egy igen jó bejegyzésre, amely a fotós/modell és úgy egészében a fotózásra vonatkozó jogi álláspontokat tartalmazza. A csoport tagja Kieger Tamás gyűjtötte össze igencsak részletesen a következőket:

"A fotósok közül sokan nincsenek tisztában a képeik jogi helyzetével, ezért írtam egy kis útmutatót. Aki ennél pontosabban kíváncsi rá, keresse fel jogászát vagy tudok ajánlani tanácsadót, de maga is utánakereshet..."

tovább...
2019.05.07

ZTE felnőtt és utánpótlás kosárlabda csapatok fotózása

A tavalyi után idén is felkért a ZTE KK a férfi kosárlabda csapat fotózására. E mellett az utánpótlás csapatok fotózása is megtörtént. Galéria megtekintése.
tovább...
2018.09.20

Cikk a kiállításról a ZAOL-on

Szuper cikk jelent meg a ZAOL-on a Zalaegerszegi Fotóklubról. Ajánlom szíves figyelmetekbe. :-)

https://www.zaol.hu/kultura/helyi-kultura/gigaszi-formak-es-finom-reszletek-a-zalaegerszegi-fotoklub-tarlata-a-moricz-galeriaban-2541813/

tovább...
2018.09.03

Fotóklub kiállítás a Móricz galériában

Mint a Zalaegerszegi Fotóklub tagja, én is szeretettel várlak Titeket a klub idei első fotókiállítására, ahol én is szerepelek a kiállítók között 3 modell fotómmal. Hogy melyik hárommal? Gyere el és nézd meg! ;)
tovább...
2018.08.28

Nyár, szuper színek, portfóliók

Nyár, forróság, vízpart, vidám színek és szép modellek. Ezúttal Betti és Viki. :-)
tovább...
2018.07.10

Ducati love...

Ismét egy nagyon jó hangulatú fotózáson vagyunk túl. Ezúttal egy nagyon kedves pár és egy motor volt a modell. :) Íme pár fotó.
tovább...
2018.05.14

Lassan elstartol a 2018-as esküvő szezon

Csak úgy repül az idő. Szinte le sem zártuk a 2017-es esküvőszezont, máris itt a 2018-as. Igen, most már érdemes nekiállni fotóst keresni, ha eddig még nem tettétek. Amennyiben engem választatok, úgy igyekszem a lehető legjobb tudásommal és kedvező áraimmal meghálálni. :-) Lessetek be a részletekért: www.eskuvozala.hu
tovább...
2018.02.16

Zalaegerszegi Fotóklub - modellfotózás

Mint a helyi fotóklub aktív tagja, egy rendhagyó klubfoglalkozás keretében igyekeztünk a gyakorlatban bemutatni a modellfotózásban kevésbé jártas klubtársainknak a fotózás ezen területének szépségeit, kihívásait, feladatait. Ezért Bartal Balázs klubtársammal és két gyönyörű modellel berendeztük a klubtermet állandó világítással és studiovakukkal. Úgy érezzük nagy sikere volt a "megmozdulásnak", talán még tervezünk hasonlót, ha igény lesz rá.
tovább...
2017.11.14

ZTE KK kosárlabda csapat fotózása

Idén is volt szerencsém együtt dolgozni a ZTE KK kosárlabda csapatával. Most a csapat- és az egyéni képek elkészítése volt a feladat. A 2017-18-as szezonban is Hajrá ZTE! ;)
tovább...
2017.09.26

Zsiri Photo a Google Play Áruházban

Itt volt az ideje elindulnom kicsit a mobilos irányba, így a weboldalam molibaráttá alakítása után itt az ezt megjelenítő "alkalmazás". Elérhető a honlapom tartalmát megjelenítő mobil alkalmazás a Google Play Áruházban. Az alkalmazás értékeléseket előre is köszönöm! ;) :)
tovább...
2017.05.09

Facebook hozzászólás