Fotókönyv

Helyi fotókönyv szaküzletek

Zalaegerszegen több fotós szaküzlet is foglalkozik fotókönyvek szerkesztésével, kivitelezésével:

 

Amikor túl vagyunk a fotózáson alig várjuk, hogy a fotós átadja nekünk a kész, retusált fotókat, hogy gyönyörködhessünk bennük, hogy minél több ismerősünkkel megoszthassuk legújabb képeinket. Persze a mai Facebook-os és egyéb online fotómegosztó oldalak hatalmas térnyerése is fontos, nem elhanyagolható, de vitathatatlanul örök életűek maradnak a nyomtatott fényképek is. A mai technika viszont már lehetővé teszi a tökéletes minőségű fotónyomtatást, így nem kell az egyesével előhívatott fotókat fotóalbumokba rendezni, hiszen eleve "könyvszerűen" is kinyomtattathatjuk. Ezt nevezzük FOTÓKÖNYVNEK.

Ilyen Fotókönyv esetén a lehetőségeink a kreativitás terén szinte korlátlanok. A fotók mögé hátteret választhatunk, a képeknek keretet, árnyékot, feliratokat adhatunk. Elforgathatjuk őket, takarásban egymásra tehetünk többet, stb-stb.

 

A legismertebb fotókönyv márka a CEWE FOTÓKÖNYV. Ennek segítségével készítem el a fotókból a fotókönyvet. A különböző típusú, méretű könyvek árai a mindenkori Cewe Fotókönyv árlista alapján alakulnak nálam is. A Cewe egy ingyenes szoftvert kínál bárki számára, így otthon is meg lehet szerkeszteni tetszés szerint a könyvet, majd a szofverrel meg is lehet rendelni saját címre. De amennyiben tapasztalattal rendelkező, kreatívi vénával megáldott hozzáértőre szívesebben bíznád a fotókönyved elkészítését, úgy állok szíves rendelkezésedre.

Részletek a Cewe-től...

 

Szerkesztési díjak

Általános

  • ...ha NEM én készítettem a fotókat
  • Fotókönyv alapár: Cewe mindenkori árával megegyező
  • Szerkesztés (26 oldalig): 8.900 Ft
  • További oldal árak: 400 Ft/oldal

Akciós

  • ...ha ÉN készítettem a fotókat
  • Fotókönyv alapár: Cewe mindenkori árával megegyező
  • Szerkesztés (26 oldalig): 6.300 Ft
  • További oldal árak: 300 Ft/oldal


Kérlek, amennyiben számlát kérsz a fotózásról, azt előre jelezd felém! A fotózás helyszínén nem mindig van lehetőségem a számlát kiállítani. Köszönöm!

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


Hasznos jogi gyűjtemény a fotózásról

Egy Facebook csoportban lettem figyelmes egy igen jó bejegyzésre, amely a fotós/modell és úgy egészében a fotózásra vonatkozó jogi álláspontokat tartalmazza. A csoport tagja Kieger Tamás gyűjtötte össze igencsak részletesen a következőket:

"A fotósok közül sokan nincsenek tisztában a képeik jogi helyzetével, ezért írtam egy kis útmutatót. Aki ennél pontosabban kíváncsi rá, keresse fel jogászát vagy tudok ajánlani tanácsadót, de maga is utánakereshet..."

tovább...
2019.05.07

5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

közösség...

kövess Facebookon...