Árlista Frissítve: 2016.08.16

2016-tól a For Signo Kft. fotósaként vállalok fotós munkákat. Hosszas számolgatás után létrehoztam az árlistáimat, így sikerült a következő ajánlatokat megvalósítanom.

Az árakat igyekeztem a környék áraihoz és a szakmai tudásomhoz igazodva kalkulálni, illetve fontos szerepet játszott a potenciális megrendelők igényeinek felmérése is. Az árlisták megtalálhatók az egyes menüpontok alatt is (Portfólió, Esküvő, Naptár, Rendezvény, Termékfotó).

Ajándékutalványok:

 

 1. 10.000* Ft értékű - 6 hónapos** felhasználási idővel

 2. 15.000* Ft értékű - 8 hónapos** felhasználási idővel

 3. 20.000* Ft értékű - 10 hónapos** felhasználási idővel

 4. 30.000* Ft értékű - 12 hónapos** felhasználási idővel

 5. 50.000* Ft értékű - 24 hónapos** felhasználási idővel

 

Az utalványok felhasználási feltételei:

 • Az utalványok nem névre szólnak, bármikor tovább ajándékozhatók
 • A megvásárolt utalványok nem válthatók vissza készpénzre
 • * Az utalványok értéke bruttóban értendők
 • ** Felhasználási idő: az utalvány a vásárlástól számított X hónapig használható fel, utána érvényét veszti
 • Több utalvány összevonható egy fotózáshoz (pl. egy 30.000 Ft értékű fotózásra felhasználható egy 10.000 és egy 20.000 Ft értékű utalvány is)
 • Egy utalvány nem osztható meg két alkalomra (azaz egy 50.000 Ft értékű utalvány nem használható fel egy 20.000 és külön egy 30.000 Ft értékű fotózásra)
 • Az utalvány értékéből pénzt vissza nem adunk (azaz egy 30.000 Ft értékű utalvány 28.000 Ft értékű fotózásra való felhasználásakor nem áll módunkban visszafizetni 2.000 Ft-ot)
 • Az utalvány felhasználható magasabb értékű fotózáshoz is, ekkor a különbözetet a helyszínen készpénzzel kiegészítheti a szolgáltatást/utalványt felhasználó
 • Az utalvány vásárlásával a vásárló elfogadja ezen felhasználási feltételeket!

Kérlek, amennyiben számlát kérsz a fotózásról, azt előre jelezd felém! A fotózás helyszínén nem mindig van lehetőségem a számlát kiállítani. Köszönöm!

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


Hasznos jogi gyűjtemény a fotózásról

Egy Facebook csoportban lettem figyelmes egy igen jó bejegyzésre, amely a fotós/modell és úgy egészében a fotózásra vonatkozó jogi álláspontokat tartalmazza. A csoport tagja Kieger Tamás gyűjtötte össze igencsak részletesen a következőket:

"A fotósok közül sokan nincsenek tisztában a képeik jogi helyzetével, ezért írtam egy kis útmutatót. Aki ennél pontosabban kíváncsi rá, keresse fel jogászát vagy tudok ajánlani tanácsadót, de maga is utánakereshet..."

tovább...
2019.05.07

5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

közösség...

kövess Facebookon...