Modellt keresek TFCD alapon merészebb fotózáshoz

Kedves {literal}{$username}{/literal}!

Azért bátorkodom Neked üzenetet küldeni most, mert jelentkeztél a zsiri.hu honlapomon a modell adatbázisba. Van egy orosz fotós, akinek a munkássága régóta ámulatba ejt és bár nem hiszem, hogy a közeljövőben az ő munkáihoz csak kicsit is hasonlót tudnék produkálni, azért megpróbálkoznék vele; legalábbis egy lépést tennék ezirányba. Bár tudom, nem egyszerű a téma modell szemmel sem, ezért csak egy előzetes felmérést szeretnék most csinálni.

Nem is szaporítanám a szót, íme az említett fotós munkái: https://500px.com/fedorshmidt

Igen, jól látod, ezek nem a szolíd kategóriás fotók, bőven lefedik az erotikus fotózás fogalmát, ezért túl sok jelentkezésre nem számítok, de bízom benne, hogy vannak bevállalós modellek is, akik egy kicsit extrémebb sorozatot is el tudnának képzelni magukról. Csakis akkor jelentkezz, ha betöltötted a 18. életévedet!

Mintaképek, kattints a nagyobb méretért...Ami nagyon fontos, hogy ha érdekel az ilyen témájú fotózás csak akkor jelentkezz, ha nem zavar az elkészült képek publikálása (sem Téged, sem a párodat, sem a családtagjaidat). Mivel TFCD alapon történik a fotózás, ezért nekem akkor van értéke ennek a projektnek, ha referenciaként felhasználhatom az elkészült képeket. Mindenképp egy modellszerződésts írunk a munkáról. A képek jellegét tekintve nyilván nem mind jelenne meg a Facebook-on, hanem elsősorban a honlapjaimon, és az én 500px.com profilomon publikálnám.

Mivel a minta képeken is látható módon az arc a legtöbb esetben nem látszik, így a modell kevésbé lesz felismerhető. A diszkréciót olyan formában tudom biztosítani, hogy kérés esetén nem jelöllek meg egy fotón sem, sőt a nevedet sem írom ki sehova. Ez a fajta fotózás mindenképp négyszemközt történik - tehát sem a Te részedről, sem az én részemről más személy nem lesz jelen.

Nemrég írtam egy kis cikket, amiben próbáltam a leggyakrabban előforduló kérdésekre választ adni, ami egy fotózás kapcsán felmerülhet. Ha érdekel, hogyan is zajlik nálam egy fotózás, íme a cikk. :-)

Ha érdekel a téma, vagy beszélgetnél róla, keress bátran:

Várom jelentkezésed!
További szép napot!

Üdvözlettel:
Zsiri