Tudom, dögunalmas, de fontos, hogy tudj róla...

Üdvözöllek kedves zsiri.hu-ra tévedt Látogató! :-)

Gondolom már a hátad közepére nem kívánod az ilyen témájú leveleket - mert a csapból is ez folyik már napok/hetek óta - de sajna kötelező ilyen üzenettel "zaklatnunk" Téged, mert ha nem tesszük, akkor kaphatunk egy nagy "ejnyebenyét".

Ezt az üzenetet két okból kaphatod: egyrészt, mert valamikor egyszer feliratkoztál a zsiri.hu oldalam  hírlevelére, vagy pedig azért, mert jelentkeztél modellnek az oldalamon. Mindkét esetben fontos tudnod, hogy az EU-ban a mai naptól lép életbe az Általános Adatvédelmi Rendelet (vagy ahogy a leggyakrabban halljuk, GDPR, azaz General Data Protection Regulation).

Hogy miért kell erről Neked tudnod? Mert tájékoztatnom kell Téged arról, hogy:

  • pár személyes adatodat tárolom Rólad a honlapom szerverén
  • ezeket az adatokat bármikor kérheted tőlem (hogy pontosan mik ezek)
  • illetve ezeknek a törlését bármikor kérheted tőlem indoklás nélkül
  • továbbá tájékoztatnom kell Téged róla, hogy ezeket miért, meddig, stb. tárolom

A fenti pontokról mindent megtalálsz részletesen az új Adatkezelési tájékoztatóban (https://www.zsiri.hu/nyilatkozat).

Alapvetően a most közölt információkkal semmi tennivalód nincs. Továbbra is szeretettel várlak a honlapomon! Azonban, ha zavar, hogy ezt a pár személyes adatot tárolom Rólad, nyugodtan kérd, hogy töröljem őket. A hírlevélről való leiratkozás tök egyszerű (a láblécben található leiratkozó linkkel ezt bármikor könnyen megteheted), de ha a modell adatbázisban szerepelsz, akkor kérlek, írd meg nekem üzenetben a zsiri@zsiri.hu email címre, hogy ha kéred a törlésedet.

További szép napot kívánok Neked!

Üdvözlettel:
Zsiri (Horváth Gábor)
fotós